Publica in Apartamente in Sibiu
Cauta in Apartamente in Sibiu

 

Traduceri
English English Italian Italian Spanish Spanish
Localizare ApartamenteNoiSibiu.ro

Curs valutar
1 EUR =
Lei
 
1 USD =
Lei
Convertor valutar
 
Introduce suma dorita
 
Cauta in site
 
Cauta in site cu google
Calculator taxe notariale
Cautare dupa ID oferta
ID:

 

Apartamente noi 3 camere in Sibiu zona Selimbar Kaufland

Pret: 46 000 EUR
Caracteristici
Etaj: Parter
Decomandat
Confort: Lux
Nr camere: 3
Balcoane: 1
Bucatarii: 1
Suprafata: 65
Nr bai: 2
Etaje imobil: 5
Microcentrala
Geam baie
Termopane
Usa metalica
Apometre
Descriere Apartamente 3 camere in constructie noua de vanzare in Sibiu zona Selimbar in spate la Kaufland in imediata vecinatate a certierelor Hipodrom si Mihai Viteazu din Sibiu si in apropiere zonei comerciale a Sibiului.
Apartamentele sunt situate in imobile de 5 etaje , dotate cu lift, si cate un singur apartament de 3 etaje pe nivel. Constructa incepe in luna septembrie 2013 si termen de predare al apartamentelor este luna iunie 2014 , la stadiul de semifinisat avansat : centrala termica, calorifere, pereti gletuiti, sapa, izolatie exteroara, geamuri termopan, toate utilitatiile .
Apartamentele de 3 camere au o suprafata utila cu balcon de 70 mp, 2 bai, terasa, parcare proprie. Pret 47000 euro. Se poate rezerva apartamentul cu un avans de minim 1000 euro si se poate face rezervare de fond cu prima casa.
Nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara gratuit. Atasat in poza aveti planul, suprafetele si stadiul de finisare al apartamentului.
TEL: 0745633772; 0734526991 (Robert Iordache)
Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 32 pe www.apartamentenoisibiu.ro
Contacteaza-ne
Distribuie  
© 2015 Toate drepturile rezervate Eurosib www.apartamentenoisibiu.ro Creat de ImobilPro Partener www.ziarulimobiliar.ro   (Autentificare)

Apartamente noi in Sibiu, vanzari apartamente sibiu,apartamente de vanzare in Sibiu, ansambluri rezidentiale Sibiu,apartamente Selimbar, apartamente in Sibiu zona Ciresica , Apartamente Sbiu zona Turnisor .

 Oferta actualizata de vanzari si inchirieri de apartamente noi in Sibiu in principalele ansambluri rezidentiale din Sibiu, Selimbar zona Kaufland, Ciresica , Turnisor si Calea Cisnadiei. Comision 0 % de la cumparator.