Apartamente noi 3 camere in Sibiu zona Selimbar Kaufland

Pret:46 000 EUR

telefon 0745633772 (Robert Iordache)

Descriere:

Apartamente 3 camere in constructie noua de vanzare in Sibiu zona Selimbar in spate la Kaufland in imediata vecinatate a certierelor Hipodrom si Mihai Viteazu din Sibiu si in apropiere zonei comerciale a Sibiului.
Apartamentele sunt situate in imobile de 5 etaje , dotate cu lift, si cate un singur apartament de 3 etaje pe nivel. Constructa incepe in luna septembrie 2013 si termen de predare al apartamentelor este luna iunie 2014 , la stadiul de semifinisat avansat : centrala termica, calorifere, pereti gletuiti, sapa, izolatie exteroara, geamuri termopan, toate utilitatiile .
Apartamentele de 3 camere au o suprafata utila cu balcon de 70 mp, 2 bai, terasa, parcare proprie. Pret 47000 euro. Se poate rezerva apartamentul cu un avans de minim 1000 euro si se poate face rezervare de fond cu prima casa.
Nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara gratuit. Atasat in poza aveti planul, suprafetele si stadiul de finisare al apartamentului.

Caracteristici:

Etaj: Parter;  Decomandat;  Confort: Lux;  Nr camere: 3;  Balcoane: 1;  Bucatarii: 1;  Suprafata: 65;  Nr bai: 2;  Etaje imobil: 5;  Microcentrala;  Geam baie;  Termopane;  Usa metalica;  Apometre; 

Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 32 pe www.apartamentenoisibiu.ro

facebook google twitter linkedin youtube

Filtru de cautare - anunturi imobiliare Sibiu

Recomandarea noastraVila 12 este vândută în proporție de 50%. Vezi cum arată un apartament de 3 camere din Magnolia Residence #Sibiu . La noi găsiți cele mai bune prețuri din oraș:- apartamente de 3 camere la 33.950 euro,- apartamente de 2 camere la 22.950 euro. Predare la cheie, cu garanție și calitate superioara a finisajelor. Se acceptă programul Prima Casă și credite bancare. Peste 140 de apartamente vândute.______________________ Detalii: 0745633772www.magnoliaresidence.ro

Posted by Magnolia Residence Sibiu on 9 Mai 2015


Cel mai bun pret pentru apartamente in Sibiu

VIDEO - Cel mai mare proiect imobiliar din Sibiu. Acum la Magnolia Residence sunt 112 apartamente finalizate si intabulate, 64 de apartamente in faza de constructie cu predare iunie, iulie, august, si octombrie. Garantam cel mai bun pret din oras, apartamente finisate la cheie :- 2 camere la 22950 euro- 3 camere de la 31950 euroDetalii : Tel: 0745633772www.magnoliaresidence.ro

Posted by Magnolia Residence Sibiu on 22 Martie 2015


Stiri imobiliare Sibiu

Convertor valutar

Introduceti suma
 

Curs valutar

1 EUR =
Lei
 
1 USD =
Lei

Contacteaza-ne

Eurosib Imobiliare

Agentie imobiliara din Sibiu cu experienta bogata pe piata imobiliara din Sibiu si imprejurimi.

Agentia imobiliara va poate sprijinii si ajuta in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii pentru toate tipurile de imobile : apartamente, case, spatii, terenuri.

Apeleaza cu incredere la serviciile agentiei imobiliare Eurosib Imobiliare .

Adresa: Sibiu, str. Somesului nr 19, et 2 cam 203

Telefon:0745633772 - Robert Iordache

eurosibimobiliare@yahoo.com


Calculator taxe notariale

tnotariale

Orasul Sibiul este resedinta Judetului Sibiu, avand o populatie de 147245 conform recesamantului din anul 2011 . Orasul Sibiu este de asemenea un important centru cultural si economic din Sudul Transilvaniei devenind o atractie pentru marile fabrici din sectorul auto, si o atractie pentru investitii imobiliare.Dezvoltarea imobiliara din Sibiu a cunoscut in ultimii ani o crestere majora fiind tot mai bogata si diversificata , oferta imobiliara cuprinzand toate tipurile de imobile in Sibiu si imprejurimi.Agentia imobiliara Eurosib Imobiliare din Sibiu va ofera principalele oferte imobiliare din oras, actualizate zilnic , prezentate cu detalii complete si imagini.